Wat is het verschil tussen koude montage en hete montage? Welke is beter, koude lamineerfolie of plastic afdichtfolie?

December 4, 2021

Laatste bedrijfsnieuws over Wat is het verschil tussen koude montage en hete montage? Welke is beter, koude lamineerfolie of plastic afdichtfolie?

In het algemeen hebben plastic afdichtmachines functies van koud- en warmlamineeren.

Warm monteren is onze gebruikelijke plastic afdichting film, ook wel plastic film genoemd.

Koud lamineren vereist een koude lamineringsfolie, bij kamertemperatuur, en is alleen afhankelijk van machinedruk voor het weekmaken.

Het verschil is vooral zichtbaar in de materialen en de werkingsmethoden.

1- koudlamineren, gecombineerd met het gebruik van koude lamineringsfolie, gewoon PVC + zelfstandig lijm, eenzijdige folie, geen behoefte aan een kunststofdichtmachine,je kunt ook een liniaal en andere schrapers gebruiken om het plastic handmatig door te gevenDe soorten zijn onder meer glanzend, geglazuurd, mat, enz.

2Warm lamineren, gecombineerd met het gebruik van warm lamineren film, algemeen bekend als plastic afdichting film, laminatie film, laminatie film, enz., de meest voorkomende is PET+EVA,met een vermogen van niet meer dan 10 WDe soorten zijn onder meer glanzend, geglazuurd, tastbaar, kleverig, kleurrijk, geperforeerd, UV, antibacterieel enz.

Werkwijze:

1. Koude lamineerfilm: er is geen machine nodig, het kan met de hand worden bediend. Het vereist handmatig werk en nauwgezet werk. Let op één hoek tijdens het werken,scheuren en schrapen om luchtbelletjes te voorkomen. Het is gemakkelijker te bedienen met een plastic afdichtmachine. Koude lamineerfilm is geschikt voor handmatige doe-het-zelf en bladmonsters. , een kleine hoeveelheid foto's en andere bewerkingen, hoe langer het wordt gelaten, hoe beter de kleverigheid zal zijn.

2. Laminatiefilm: een lamineermachine is vereist. Kleine lamineermachines zijn nu zeer goedkoop en beginnende machines kunnen aan de basisvereisten voldoen.

Samenvatting: Koude lamineerfolie is beter geschikt voor handmatig plastic afdichten van monsters, enz.De plasticfilm is eenvoudig te bedienen., maar het vereist het gebruik van een lamineermachine.

Duurzaamheid:

1De film wordt met de hand of met de machine geperst, maar pas op dat er geen belletjes ontstaan.

2Plastic film is relatief duurzaam en gemakkelijk te bedienen.

Als u geen plastic afdichtmachine wilt uitrusting, de hoeveelheid is klein, of de werking is handmatig, koop koude lamineerfolie; als u in grote hoeveelheden plastisch wilt maken, kies plastic folie~

 

U kunt contact met ons opnemen voor meer informatie:

mail:wfwhexporting@gmail.com

Wechat:yuanyuan20140707

WhatsApp:008615063431351