Flexible verpakkingsmaterialen van samengestelde aluminiumfolie

May 27, 2021

Laatste bedrijfsnieuws over Flexible verpakkingsmaterialen van samengestelde aluminiumfolie

Pls contact via: whatsapp ((wechat): +8615063431351

of mail: wfwhexporting@gmail.com

Metalen:

Momenteel zijn de meest gebruikte aluminiumfolie polyesterfolie (VMPET) en CPP-folie (VMCPP).De functie van de aluminiumfolie op het oppervlak is het blokkeren van licht en het voorkomen van ultraviolette stralingHet verlengt niet alleen de houdbaarheid van de inhoud, maar verbetert ook de helderheid van de film. Het vervangt aluminiumfolie tot op zekere hoogte.mooi en heeft goede barrière eigenschappenDaarom wordt aluminiumfolie veel gebruikt in composietverpakkingen.Het wordt momenteel hoofdzakelijk gebruikt in de verpakking van droge en opgeblazen voedingsmiddelen zoals koekjes en de buitenverpakking van sommige geneesmiddelen en cosmetica.

 

Metalen:

(1) Energie en materialen besparen en kosten verlagen.
(2) Het heeft een uitstekende vouwvermogen en een goede taaiheid, met weinig speldgaten en scheuren, en geen buigingen en scheuren.licht, enz.
(3) Het heeft een uitstekende metalen glans, met een lichtreflectiviteit tot 97%; het kan met verf worden behandeld om een gekleurde film te vormen, en het decoratieve effect is ongeëvenaard door aluminiumfolie.
(4) Voor de gedeeltelijke aluminisatie kan een afscherming worden gebruikt om een willekeurig patroon of een transparant venster te verkrijgen zodat de inhoud zichtbaar is.
(5) De met aluminium beklede laag heeft een goede elektrische geleidbaarheid en kan elektrostatische effecten elimineren.het zal het afdichtingsgedeelte niet besmetten, waarbij de afdichting van de verpakking wordt gewaarborgd.
(6) Het heeft een goede aanpassingsvermogen voor naverwerking, zoals drukwerk en lamina­tie.
Door de bovenstaande kenmerken is aluminiumfolie een nieuw type composietfolie geworden met uitstekende prestaties, zuinigheid en schoonheid.en heeft in veel opzichten aluminiumfoliecompositematerialen vervangen. Voornamelijk gebruikt voor vacuümverpakkingen van gearomatiseerde voedingsmiddelen en landbouwproducten, evenals verpakkingen van geneesmiddelen, cosmetica en sigaretten.gealuminiseerde folies worden ook veel gebruikt als warm stempen materialen en handelsmerk label materialen in het drukken.